Over ons

Maak kennis met ons
hechte familiebedrijf

H. Van Hemelrijck is een jong familiebedrijf waarin broers, zussen, nichten en neven hun gezamenlijke passie voor staal delen. Onze onderneming is een vaste waarde in heel België vanwege onze drie pijlers: een ijzersterke service, een vlekkeloze uitvoering en hoogwaardige resultaten. Voor al onze opdrachten zetten we vakmensen in en leven we de hoogste kwaliteitseisen na.

- Hakan Sakizci

Zaakvoerder

73670F5A 2D31 4856 92E7 FC10FC049033 1
shutterstock 1750537238 min

Sterk in communicatie

Onze klanten waarderen onze transparante communicatie. Zowel in ons kantoor en op de werf als in onze offertes en facturen stellen we duidelijke afspraken voorop. Als u bepaalde attesten of vergunningen nodig heeft, kunnen wij u die moeiteloos bezorgen.

Onze firma is VCA– en ISO 9001gecertificeerd en specialiseert zich in glasvezelkabels, grond– en afbraakwerken, infrastructuur (bv. nutsleidingen) en stellingbouw. Op aanvraag verwijderen we ook asbest uit gebouwen.

24/7 bereikbaar

We zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Zelfs buiten de kantooruren en op feestdagen staan wij tot uw dienst om uw bouwproject zo vlot mogelijk te laten verlopen. We beperken de (lawaai)hinder daarbij tot een minimum. Heeft u een specifieke opdracht voor ons in gedachten? Stuur ons dan gerust een mailtje voor meer informatie!

Advies nodig?

Wij zitten graag met u samen
om uw wensen te bespreken.